Maraton epigramistic și degustare de vinuri – partea a II-a

Maraton epigramistic și degustare de vinuri – partea a II-a

27-camara lui pastorel-Restaurant EdenDegustarea de vinuri de Avereşti va încheie ediția I a Festivalului „Teodorenii”. Și de această dată ghid va fi maestrul Costăchel (Marius Cristian). De la eveniment nu vor lipsi membrii Academiei Libere „Păstorel” Iași, care vor susţine în faţa publicului un recital de poezie și epigrame din creații proprii, dar și din scrierile lui Păstorel.

Concursul de prezentare a conservelor tradiționale moldovenești „Cămara lui Păstorel”

Concursul de prezentare a conservelor tradiționale moldovenești „Cămara lui Păstorel” – eveniment inclus în cadrul Festivalului „Teodorenii” va fi jurizat prin degustare vineri, 27 noiembrie 2015, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Eden din Iași. În concurs au fost înscrise 17 feluri de zacuști, dulcețuri, salate, zarzavaturi, compoturi etc.

Câştigătorii vor fi desemnați de un juriu format din scriitorul Bogdan Ulmu, Marius Cristian („Costăchel”) și Leonard Raicu, managerul Complexului Eden. Juriul va puncta pe gustate: calitatea gastronomică a produsului, aspectul vizual al produsului, diferențele specifice (ingrediente).

Premiile vor fi oferite de sponsorii concursului: Editura Vasiliana 98, BRD – Groupe Société Générale, ApaVital Iași și vor consta în oale de lut, carafe de vin, căni de apă și diverse materiale promoționale.

Venue:
Sala de festivități - Restaurantul „Eden”