Ionel Teodoreanu – Poetul uitat

Written by Published in Știri și evenimente

11Minunea fără seamăn a scrisului poate realiza un declic în sufletul copiilor și adolescenților de astăzi, cu o prospețime veșnică, ce ne înviorează permanent. Cu siguranță, copiii și tinerii acestei generații vor simți încântare, citind poemele lui Ionel Teodoreanu – Poetul uitat.

Versurile pline de lirism din volumul La porțile nopții ne fac să simțim din plin magia fără pereche a vârstei copilăriei și adolescenței.

Așa au simțit și elevii claselor gimnaziale de la școala ce poartă numele scriitorului Ionel Teodoreanu și care, alături de profesorii lor Iosub Irina și Crivoi Raluca, au trecut în revistă cele mai importante momente din viața și opera patronului școlii lor, într-o impresionată prezentare.

Recitatorii au dăruit celor prezenți un crâmpei din fiorul poetic ce emană din versurile poetului, un argument palpabil pentru o viitoare lectură, a suținut și Elena Manuela Mocanu, bibliotecarul școlii.

La final, participanții au primit diplome, bifând astfel prezența la această manifestare de pe agenda primei zile a Festivalului Teodorenii.

Galerie foto

 

admin