Premiile Concursului de volume colective de proză „Ionel Teodoreanu”

Written by Published in Știri și evenimente

teod-trofeuJuriul Concursului de volume colective de proză „Ionel Teodoreanu”, organizat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, a hotărât decernarea următoarelor premii:

  • Premiul pentru cel mai bun volum: Calea tainică, Colegiul Naţional Iași, profesor coordonator: Doina Moraru
  • Premiul pentru cea mai bună proză: Bogdan Locovei, cl. a XII-a, Colegiul „Costache Negruzzi”, pentru La linia una, din volumul Relieful metaforei, profesor coordonator: prof. dr. Mihaela Doboş
  • Premiul special: Emanuel Enache, cl. a VI-a, Liceul Răducăneni, autorul volumului Poveşti la gura sobei.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 21 iunie 2014, în cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Internaţional al Educaţiei 2014. La eveniment sunt invitați să participe toți elevii care au trimis lucrări pentru concurs, însoțiți de profesorii coordonatori. Ora și locul desfășurării festivității vor fi anunțate ulterior.
 Lansat în octombrie 2013, Concursul de volume colective de proză „Ionel Teodoreanu” s-a adresat elevilor cu vârste între 10 și 20 de ani, din întreg  județul Iași. Sub îndrumarea unui profesor coordonator, școlile participante la concurs au trimis juriului volume de proză colectivă, fără o tematică impusă, în limita a 260.000 de semne pentru un volum.
Premiul cel mare constă în tipărirea volumului, acordarea drepturilor de autor pentru fiecare elev cuprins în volum şi o excursie pentru autorii incluşi în volumul premiat.
Informații suplimentare în legătură cu festivitatea de premiere a volumelor colective de proză „Ionel Teodoreanu”, organizat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, la telefon: 0740185047 (Bogdan Mandache)

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *